Resultater fra januar BGP

Resultater fra turneringen:
Resultater

Resultater sammenlagt i BGP for mossingene. Topp 10 lista i BGP-sammendraget hvor Moss akkurat nå har to spillere med Matheo Emilian 24 på to og Arian med en seier.

34 spillere stilte til slutt i start i denne turneringen, og 14 av disse var fra Moss. I den yngste gruppa med mikroputt og miniputt, var det Jørgen fra Horten som vant både gruppa og mikroputt. De andre mikroputtene i gruppa slet mer mot eldre motstandere, og Matheo Emilian kunne dukke opp som troll av eske etter siste runde og ta 3. plassen. Han kom før Jonas, som var mindre heldig med spillet og særlig med trekningen.

I miniputt vant Arian med fire seiere og en remis på seks runder. Han delte denne poengsummen med tre andre miniputter, men vant fortjent på kvalitetsberegning. Blant annet kom han godt ut av det mot de to andre østfoldingene i gruppa. Markus startet med å vinne over det som skulle bli gruppevinneren, men kom dårlig ut av møtet med andre østfoldinger, og endte på en 5. plass med pluss 1 i score. (Et parti mer vunnet enn tapt.)

Armin Galesic, Nordstrand vant kadett som eneste i denne klassen, men vant også den sammensatte gruppa av kadetter og lilleputter. I lilleputt vant Geir Beukes fra Dragulf Akershus. Moss hadde med tre spillere her, og det var bare Simen en vel kunne vente at skulle hevde seg. Han startet godt, men slet med å få flere poeng. Å tape mot klubbkameraten Sebastian i et langt sluttspill hjalp heller ikke.

I nybegynnerklassen spilte de som hadde spilt ingen eller bare en BGP-turnering tidligere. Minst nybegynner var tydeligvis Fredrik fra Moss, som kom seg et poeng foran alle de andre ved å vinne et sluttspill med springer mot dronning i siste runde. Med god utnytting av mulighetene fikk han sin egen bonde inn til dronning og kunne så vinne sikkert.
I nybegynner spilte også Knut-Gurvan, Tobias, Noah, Leander og Amalie, alle fra Moss, sin første turnering.

Selve turneringen ble spilt over 6 runder med 15 minupper per parti og 5 sek ekstra per trekk. Etter en ubetydelig forsinkelse i første runde, gikk turneringen fort unna og var ferdig så tidlig som 14:30.

På bildet Fredrik, som en fornøyd vinner av begynner-gruppen.