Vellykket BGP på Verket

Turneringen 9. April ble vellykket på alle måter, og samlet altså hele 45 deltagere mellom 6 og 16 år. Vi fikk også besøk av et sportsmagasin i Frankrike, som kom til oss fordi Magnus ikke var ledig. Da var det bare passende at Magnus avsluttet en av sine beste turneringer samtidig med vår turnering.
Resultater fra turneringen viser altså hele 45 deltagere og utrolige 30 fra Moss. Det siste må være rekord for de 30 årene det er blitt arrangert BGP turneringer.
Riktignok var det de tilreisende som tok de første plassene i de klassene de var med, og det virket som om det var de som hadde reist lengst som gjorde det aller best. Mossingene tok altså seieren i kadett og ungdom.
Den beste plasseringen hadde nok Cedrik i lilleputt, som en med litt velvilje kan kalle en delt førsteplass. Også Arian plukket til sist rutinert med seg en topp tre plassering i sin klasse.
Selve turneringen ble veldig greit gjennomført. Det ble en 10 minutters forsinkelse som vel forplantet seg gjennom turneringen, slik at vi hadde premieutdeling 19:55 isteden for 19:45. Men dette viser egentlig bare hvor greit dette formatet for en BGP turnering kan fungere.

Uten mange voksne i og utenfor styret som hjalp til før, under og etter turneringen ville ikke dette latt seg gjennomføre.

' ' Bilde
Hans-Inge Kongevold