Reier Østfoldmester

Reier skole sitt til dels svært unge lag ble mester i barneskole klassen. Mesterskapet ble spilt 11. mars på Ramberg skole. Det var 7 lag i en samlet barne og ungdomsklasse. 1. Laget vant sine første 3 kamper ganske greit, men mot Begby fra Fredrikstad gikk det fort galt på 2 av de fire bordene. Men på siste ordet samlet til slutt Samuel inn de fleste brikkene og satte matt. Emre på første bord sto kvalitet (løper mot tårn) under, men kunne bruke nettopp den ekstra løperen til å sette opp en ugardelig matt i et trekk. Dermed ble det 2-2 i denne kampen og en samlet seier med god margin.
Reier stilte med to lag i mesterskapet og hadde ennå et lag eller to på benken (eller på fjellet).
På bildet ser en laget fra venstre og 1. Bord Emre, Markus, Gabriel og Samuel. Bilde