Mossemesterskapet 2021

Midt mellom to Corona bølger fikk vi altså arrangert Mossemesterskapet igjen, etter at forbud mot slike aktiviteter i 2020 lagde et hull i rekken av turneringer.
Mesterskapet for 2021 samlet 30 spillere fra 7 skoler. Ekholt og Reier stilte begge med med 8 spillere, mens Våk som vant det forrige mesterskapet denne gangen bare fikk med tre spillere. Også Øreåsen, Ramberg og Bytårnet var representert denne gangen. To tidligere Reierspillere stilte for Hoppern ungdomsskole.

Turneringen ble spilt over tre runder, hvor ingen fra samme skole møttes i første runde. De siste rundene møtte en spillere som hadde like mange poeng som en selv, og dette ga alle muligheter til å vinne. Ellers deltok de fleste av Moss sine beste spillere på barneskolenivå, sammen med de som spilte sin første turnering.

Allerede etter første runde var det klart at Reier ikke bare var mange, men også hadde noen av de beste spillerne. Når turneringen var over hadde de samlet inn 56 poeng, mens Krapfoss endte på respektable 42 poeng. Våk samlet inn hele 21 poeng med sine tre spillere, og kom foran Øreåsen på 17 poeng og Hoppern på 16 poeng. Deretter kom Ramberg 13 og Bytårnet med 6 poeng.
Bilde

Igjen var det Reier som vant dette mesterskapet. Denne gangen med et stort og sterkt mannskap.


' Bilde
Hans-Inge Kongevold