Rekruttering høsten 17

Vi har kurs for nye spillere på Ekholt denne høsten, og vi tar også imot spillere på Ramberg som kan litt fra før. Les om kurset på Ekholt her.
Kurset på Ekholt passer også for de som ikke kan noe fra før. På Ramberg tar vi også imot nye spillere. Her bør en helst ha spilt noe sjakk fra før, så en vet hva det går ut på. Men en trenger ikke være god for å begynne. Vi lærer bor slike ting som de som ikke har spilt i sjakklubb gjerne ikke kan, på et par kvelder.

På Ramberg har vi et godt sjakkmiljø med spillere fra 2. til 7. trinn og med variert spillestyrke, så her er det motstand til alle. På Ekholt vil gruppa stort sett bestå av de som melder seg på kurset. Siden Ekholt er på tirsdag og Ramberg på onsdag, er det mulig å delta på den dagen som passer for deg. Det er også mulig å bytte dag senere.

Det er ingen som er for god til å komme på spillekveldene våre, da vi har byens beste spiller som instruktør. For litt drevene og eldre spillere kan det være aktuelt å delta i Moss Schakklub eller gå begge steder.'
Hans-Inge Kongevold