Sjakkurs i Moss høsten 18

Vi har sjakkurs på hele 3 skoler på 3 forskjellige dager denne høsten. Samlet dekker kursene opp alt fra barn på 1. trinn som vil lære sjakk til ungdom på 10. trinn som har har spilt en del fra før.

På mandager er det kurs for nye spillere på Bytårnet skole. Første gang 3. September, men du kan også komme senere.
Tirsdag er det også kurs for nye spillere på Verket skole og sjakk for de som har gått her tidligere. Her starter kurset for nye spillere 4. September.
Onsdag er det sjakk på Ramberg skole. Vi tar også her imot nye spillere fra 5. September. Alle steder starter vi kl 18:00

Forskjellen på kursene er at Bytårnet bare er for nye spillere. Nye og yngre spillere har det samme tilbudet på Verket skole, men her har vi også tilbud til eldre/viderekommende. På Ramberg har vi et miljø med drevne spillere og det passer best å begynne her om du går på 4. trinn eller er eldre. Hvor mye sjakk du kan fra før og individuelle forhold vil også avgjøre hva som passer best for deg.


Alle kursene er arrangert av Moss Schakklubs Ungdom, som er tilsluttet Ungdommens Sjakkforbund. Deltagere på et kurs kan i prinsippet også delta andre dager.

Se hjemmesiden vår for mer informasjon (www.mossbarnesjakk.no)' Bilde
Hans-Inge Kongevold